GoPro Diskaun Sales 60% OFF!!

GoPro mengekalkan label “hitam” untuk kamera terbaik mereka, seperti yang mereka lakukan sejak Hero3. Menariknya Hero7 black ialah satu-satunya kamera baharu yang menampilkan skrin hadapan yang telah dikeluarkan daripada edisi perak dan putih. Tetapi itu bukan satu-satunya perbezaan dalam reka bentuk badan antara 3. Paling mengejutkan bateri dalam Hero7 silver & white terbina dalam, kanta tidak boleh tanggal, mikrofon tidak tersedia dan port HDMI telah ditanggalkan. Semua kamera siri Hero7 adalah kalis air 10m tanpa sarung, tetapi hanya Hero7 hitam yang serasi dengan sarung bawah air.

Saya ingin memberikan gambaran ringkas dan membandingkan satu daripada 3 model Hero7 baharu dengan model lama masing-masing. Di bahagian bawah artikel ini anda boleh menemui perbandingan spesifikasi penuh kesemuanya.

Sama seperti Hero4, Hero5 dan Hero6, GoPro Hero7 hitam baharu menampilkan penderia 12 MP. Kemungkinan besar dari Sony dan yang sama juga digunakan dalam kamera aksi SJCAM SJ8 Pro dan YI 4K+ iaitu model IMX377. Ia membolehkan resolusi 4K sehingga 60 fps dan penstabilan imej dalam 4K.
EIS – Penstabilan imej elektronik telah dipertingkatkan semasa model terakhir mereka. Hero5 ialah GoPro pertama yang memperkenalkan penstabilan imej dan ia tersedia sehingga 2.7K dengan 60fps. Dengan Hero6 mereka memperbaik sistem mereka, kemungkinan besar dengan menambahkan penderia giro 6 paksi, dan ia tersedia sehingga 4K dengan 30fps.

Dengan penstabilan imej hitam GoPro Hero7 akan tersedia dalam resolusi tertinggi dengan kadar bingkai tertinggi juga – 4K & 60fps. GoPro memanggilnya “HyperSmooth” dan pengalaman seperti gimbal.

Satu lagi ciri baharu yang telah lama diminta oleh pengguna ialah Penstriman Langsung. Selain itu badan adalah sama seperti Hero6, kini GoPro mengambil “hitam” secara literal dan Hero7 hitam mempunyai badan hitam, berbanding dengan kelabu pada Hero5 & Hero6.

– Admin RSS –

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*