STARBUCKS KOSONG.. TAHNIAH MALAYSIA!!

STARBUCKS KOSONG.. TAHNIAH MALAYSIA..

On the way back from Serendah, nak ke Malakat Mall, Cyberjaya..
Dah lewat petang, stop sekejap beli lunch kat R&R Sg Buloh..

Stabaks totally kosong, lebih² lagi sejak diorang announce diorang punya support kepada zionis..

Hebat Malaysia..
Tapi jangan hangat² taik ayam..
Kita dah goyangkan diorang by 2B sales..
Jangan lepas perang reda kang, news stop report, jangan korang gi jilat balik lantai kedai Stabaks ni..

Banyak lagi kedai kopi lokal ni.. Takyah nak Stabaks bagai..

Jangan nak nyorok sangat, Abam perhati je korang nya pegangan lalang tu..

Ok la geng, geraklu, paperoger..
Abam nak cari kepsi jap, katanya Zinger Riser nya mantap..
Btw, Mekdi Israel supply makanan kepada IDF.. so, korang timbang² lah..
Bukan nak kata apa².. tapi timbang² lah..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*